MISSÄ OVAT VANHEMMAT VIDEOT?
Vanhat B.Fest#1, Julio Gomez ja Domi videot löydät »täältä B.Fest#3 »täällä
TARVITSET UUSIMMAN FLASH-PLAYERIN

Lataa uusin Flash-soitin (vähintään Flash 9.0r115). Videot on pakattu uusimmalla Flash Mpeg4/AVC-tekniikalla. Videot valitaan oikealla olevan soittimen ikoneilla ja valikoilla.

B.FEST#2 VIDEOITA

1. Tony&Dani- Dancing with the Vampire
2. Julio&Yeny&Marcela - The Unfaithfull
3. Bachata Festival Goes Grazy
4. Julio&Yeny - Bachata Show at Garden Salsa

PALAUTETTA VIDEOISTA
Nimi
Sähköpostiosoite
Kommentit videoista

Bachata-festari Bileet Aikataulu Liput Opettajat Sijainti Lisäinfo Levykauppa Järjestäjä
COOOOOL...VAMPIRE SHOW...YOU CAN BE A STAR!
Tony Lara on lupautunut paljastamaan kuuluisan "Dancing with the Vampire Shown" salaisuudet. Sinustakin voi tulla tähti! Kuvittele kymmeniä B.Vampyyrejä metsästämässä seksikkään lämmintä Lady-verta Helsingin kylmässä yössä :-) Oikeasti, Tony&Dani opettavat Vampyyri-shown kaikki detaljit lauantain kahdella viimeisellä workshopilla. Tämä mahdollisuus on tarkoitettu kaikille BachaTangon perusteet jo osaaville. Katso tarkkaan alla oleva video ja yritä opetella siitä niin paljon kuin mahdollista jo ennen festaria. Cool....
TOISEN BACHATAFESTARIN VIDEOITA
Nettikaistamme (www.bachata.fi) on hyvin pieni, joten suositamme rekistöröitymään Facebookin käyttäjäksi ja katsomaan videot tapahtuman "Finland 3rd International BACHATA FESTIVAL in Helsinki" alta. Kyllä niitä videoita voi tältäkin sivulta katsoa. Videot valitaan tämän YouTube-tyylisen soittimen ikoneista tai vetovalikosta.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Download flash player