EI-SITOVA ILMOITTAUTUMINEN
BACHATASAARIBILEISIIN LA 1.8.

Nimi

Sähköpostiosoite

Olen todennäköisesti tulossa
Bachatabileisiin 20:30-01.00
Festavideoita katsomaan 20.00-20.30
Illalliselle 18.30-20.30


Viesti bachatasuurlähettiläälle


SÄIDEN ARMOILLA???

No ei todellakaan!!!
Hopealinja Oy:n risteilylaivat ovat tosi upeita ravintolalaivoja ja biletyspaikka on yksi Suomen kauneimmista rakennuksista kuten oheisista kuvista näkyy.


FAQ - MITÄ VIELÄ PITÄISI TIETÄÄ?

Näitä bileitä ei tosiaankaan tarvitse jännittää. Ne ovat muuten samankaltaisia kuin menisi Teerenpeliin, Tempoon tai Klubille, mutta miljöö on moninverroin upeampi, tanssilattia parempi, tila on korkea ja ilmava, ruoka on erinomaista ja siinä tilassa saimme viimeksikin älyttömän tunnelmalliset ja vauhdikkaat bileet aikaseksi. Tänne kehtaa tuoda ei-tanssivia kavereitakin - varsinkin nyt kun hinta ei ole esteenä. Ravintola Viikinsaari on kaikilla oikeuksilla varustettu upea ravintola.

PÖYTÄVARAUS

Illalliselle tulijoiden kannattaa varata pöytä etukäteen Ravintola Viikisaaresta 010 422 5666. Pöytävaraukset ovat tosin voimassa vain 20.30 saakka, jonka jälkeen tanssijoita on paikalla niin paljon, että pöytiä siirretään enemmänkin syrjään.

KUVA BACHATAFESTAREILTA

Tanssia Ravintola Viikinsaaressa

KAATO HANSKASSA :-)
Kaato

LUKSUSLUOKAN BACHATABILEET JA ALKUUN ILLALLISVIIHTEEKSI
NOSTALGISTA LATINOMUSIIKKIA JA PARHAAT BACHATAFESTARIVIDEOT

RavintolaBachatasuurlähettiläs Vesa järjestää taas luksusluokan bachatabileet Viikinsaaressa lauantaina 1.8.2009. Liput maksavat vain 8€ (+laivamatka 10€). Tällä kertaa biletämme levymusiikin tahtiin ja nimenomaan tuossa kulttuurihistoriallisen kauniissa ja erinomaisella tanssilattialla varustetussa Ravintola Viikinsaaressa.

Näemme toki maailmankuulut bachatatähdet ja pohjoiseuroopan kuuluisimman bachatabändin, mutta vain alkuillasta ja jättikokoiselta valkokankaalta teräväpiirtoisena. Alkuillasta (18.30-20.30) on tarjolla illallinen (maksetaan erikseen) nostalgisen ja maailmanlaajuista huomiota saaneen latinomusiikin tahtiin ja kohokohtana on bachatafestarivideoiden julkistus. Näemme myös kohokohtia San Franciscon Bachatafestareilta. Festarivideoita voi tulla katsomaan vaikka ei ostaisi illallista. Sen jälkeen päästään itse asiaan eli bachatabileet ovat 20.30-01.00.

Dj Dominicano Rubion parhaat domi- ja fuusiobachatat terästettynä salsalla, merenguella, tipicolla ja reggaetonilla ovat takuuvarmaa tavaraa niin täällä Suomessa kuin myös Tukholman ja San Franciscon megabachatafestaribileissä. Tarjolla on myös melkoisen kiinnostuksen kohteena olevaa BachaTangoa. Biletysaikaa on niin paljon, että siihen mahtuu riittävästi salsaakin.

Laivat lähtevät laukontorilta tasatunnein ja palaavat Viikinsaaresta puolelta. Suositamme tulemaan illalliselle Laukontorilta klo 18.00 lähtevällä laivalla ja jos illallinen ja videot eivät kiinnosta, niin suoraan bileisiin klo 20 laivalla. Laivalippu 10€ maksetaan laivaan ja bachatabilelippu 8€ perillä Ravintola Viikinsaaressa. Lippuja ei makseta etukäteen emmekä edellytä sitovia ilmoittautumisia. Saadaksemme selville arvion osallistujamäärästä, toivomme että jokainen ilmoittaisi mahdollisesta tulostaan oheisella lomakkeella.

Bachateame!

Vesa, Bachatasuurlähettiläs, Dj Dominicano Rubio (entinen Dj Don Besos)

   
TUNNELMAILLALLINEN

- Illallinen klo 18.30 - 20.30 ei kuulu hintaan
- Illallisen aikana kuullaan Dj Dominicano Rubion
  maailmanmainetta niittänyt nostalginen latinomusiíkkisetti
  (bolero, chacha, arg.tango, fiilismusa)

FESTARIVIDEOIDEN JULKAISU
- Klo 20.00-20.30, ei edellytä illallisen tilaamista
BACHATABILEET (BACHATA ISLAND PARTY)

- Klo 20.30 - 01.00, Dj Dominicano Rubio
- Painopiste on Bachatassa ja nyt myös BachaTangossa
- Biletysaikaa on 4 tuntia, joten salsaakin mahtuu riittävästi

RAVINTOLA VIIKINSAARI - YKSI SUOMEN TUNNELMALLISIMMISTA
Ravintola
Bachata-festari Bileet Aikataulu Liput Opettajat Sijainti Lisäinfo Levykauppa Järjestäjä