xcv DR4th
In english...
FINLAND 8TH ON SIIRRETTY DOMEIHIN
Finland 8th on siirretty kesäkuulta tammikuulle Dominikaaniseen tasavaltaan. DR3rd kasvoi maailman suurimmaksi bachatafestariksi. Bachatasuurlähettilään resurssit riittävät vain tuon maailman suurimman ja arvostetuimman DR4th festarin järjestämiseen. Nyt kannattaa Bachatasuurlähettilään tavoin satsata elämää suurempaan kokemukseen. Domeissa tarjoamme sellaista mitä Suomen ja maailman standardifestareilla ei voi mitenkään tarjota: luksuskatamaraani, viidakko, 17 bilettä yli 10 000 Domin kanssa ympäri Domivaltiota 15 livebändin säestyksellä -> DR4th lipputilaus
DR3rd järjestettiin 20-28.1.2013

DR3rd OLI MAAILMAN PARAS, SUURIN, AUTENTTISIN, EKSOOTTISIN JA HAUSKIN BACHATAFESTARI!!! Mahtavaa, tätä kannattaa jo kehuakin! Viiden timantin festari DR3rd (Dominican Republic 3rd Bachata Festival and Dance Adventure) päättyi joku aika sitten. Osallistujien mukaan se oli maailman paras, autenttisin, eksoottisin ja hauskin. Se oli myös maailman suurin: kansainvälisiä osallistujia tuli 25 valtiosta lähes kolminkertainen määrä ja bileissä oli yli 10 000 Dominikaania. DR3rd festarin 15 livebändiä (Joe Veras, Joan Soriano, Ramon Torres...) eli noin 150 muusikkoa on käsittämättömän suuri maailmanennätys ja säilyy sellaisena vielä pitkän aikaa. Bileitäkin oli 17 neljässä kaupungissa, Sto Domingon barrioissa, rannoilla, katamaraanilla ja viidakossa, jonne osallistujat kuljetettiin 18 suurella bussilla. Aikamoinen unelmatehdas! » Lue lisää

FINLAND 7TH VIDEOT JA KUVAT
Perjantaiesitykset: FinZouk, RioZouk, Samy el Magico, Kizomba Dk
Lauantaiesitykset: SalsaAcademy, Avelino&Joana, Gabryel&Bego
Sunnuntaiesitykset: Hips on Fire, Gabryel Animation ja TransKizombachata
Kuvat: Facebookissa
7TH OPETTAJAT JA LAJIKKEET
Seiskafestarille vahvistettuja opettajia olivat Gabryel&Bego, Kizomba DK, Hips on Fire, Avelino&Joana, Samy El Magico, Björn Oso ja Stou Dance. Mukana olivat siis parhaiksi jo osoittautuneita että uutuudenviehätystä tuovia uusia tulokkita ja maailmalla kunnostautuneita tähtiä. Tanssilajikkeina olivat kaikki Bachata-variaatiot, Kizomba, Semba ja Bolero.
AJANKOHTAISTA UUTTA

• 7th lipunmyynti alkoi rivakasti
• 7th festari Facebookissa
DR 2nd Dominikaanisessa tasavallassa
• 6th teaser trailer
• 6th domibachata ja bolero
• 6th festarin aikataulu ja opettajat

• 5th Festival » konserttivideo
• 4th Festival » Videot
• 3rd Festival » Videot
• Cooool...Videot....Vampire Show.» Katso.
• Edellisten festarien videot » Katso
• Edellisten festarien kuvat » Katso

BACHATAN MENESTYSTARINA

DjDominicanoRubio

Bachatasuurlähettilään ensimmäiset bachatat soivat Suomessa jo 90-luvulla. Ekat merkittävät bileet 2003, Yoskar Sarante -konserttikiertue 2006, Finland 1st bachatafestri keräsi lokakuussa 2008 kolmella opettajalla 137 osallistujaa. 2nd oli kesäkuussa 2009 10 opettajalla tuplaten suurempana. 3rd oli Hesassa tammikuussa 2010 suuri menestys, workshop-paikat myytiin loppuun kuukautta aiemmin ja pääbileet pamahtivat täyteen ja valitettavasti kymmeniä jäi ulkopuolelle. Kesäkuun 2010 4th oli tuplaten kookkaampi ja paras kautta aikain. Tammikuussa 2011 Hesassa 5th:in myötä samoihin lukemiin ja kesäkuussa 6th olikin kautta aikain suurin. Kuten Suomessa, USA:n ja Euroopankin bachatafestarit ovat kaksinkertaistuneet vuosittain. DR 2nd oli älyttömän onnistunut festari. Festarilaiset pitivät sitä maailman parhaana ja kyllä se oli vähintäänkin autenttisin ja eksoottisin. Täydellisesti onnistuneen festarin jäkeen on mukava toteuttaa DR 3rd festaria tammikuulle 2013.

VIDEO TRAILER BACHATASUURLÄHETTILÄS POHTII VAKAVIA !

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Download flash player

FINLAND 7TH -> DR4th

Bachatasuurlähettilään Finland 7th jäi viimeiseksi perinteiseksi bachata- ja kizombafestariksi. Seitsemän maailmanlaajuisesti tunnettua festaria, maailman toinen bachatafestari (Finland 1st), Dominikaanisen tasavallan ensimmäinen (DR 1st) ovat sellainen sarja menestyksekästä toimintaa, johon meidän pioneerien kopioijat eivät koskaan yllä. DR2nd ja DR3rd opettivat näkemään, että festarit voi tehdä huikeasti mielenkiintoisemmiksi. Samaa perinteistä kaavaa ei kannata toistaa ikuisesti. Nyt on uusiutumisen aika. Siinä missä kaikki maailman sadat bachatafestarit noudattavat samankaltaista perinteistä kaavaa, DR3rd oli ainut täysin erilainen festari. Ilmankos se veti lähes kolminkertaisen määrän kansainvälisiä osallistujia ja 10 000+ Domia saaden rutkasti huomiota maailman mielenkiintoisimpana festarina. Kotimaata ei hylätä, vaan täkäläisistä kootaan iskujoukko DR4th bachataparatiisiin ja samalla suunnitellaan Suomeen sellaista kivaa jota kukaan muu ei ole vielä tehnyt! Tämä kesä jää nyt bachatan osalta väliin, joten tropiikkiin valmistautuminen kannattaa aloittaa heti. » Lue lisää

SEITSEMÄS OLI PARAS

Finland 7th oli sarjan paras festari ja siihen sen voikin kunniakkaasti päättää. 13 maailmankuulua opettajaa oli hurja investointi. Itselleni parasta antia oli näiden tähtien majoittaminen ja ruokkiminen kotonani. Se on ollut yksi elämäni suurin ja mielenkiintoisin sirkus, josta on kerrottavana loputtomasti hurjia ja hauskoja tarinoita. Gabriel&Bego tekivät aina parhaansa ja valloittivat täydellisesti yleisönsä niin estraadilla, tunneilla kuin yksityihenkilöinäkin. Kizomba Dk opetti kaikki suomalaiset tanssimaan Kizombaa. Bolero oli mielenkiintoinen seikkailu samoin kuin kaikki ne muutkin genret, joita tarjoiltiin lyhyinä oppimäärinä. Seiskan mutkikkuustason festarin järjestäminen on käsittämättömän työläs operaatio. Kaikki tanssitapahtumia järjestäneet tietävät miten työlästä on yhdenkin kansainvälisen opettajan tiiviskurssi viikonlopuksi. Sitten kun opettajia on 13, 3 pv workshoppeja, 3 bileet, äänentoistoa Dj ja laulutarkoituksiin, valaisua ja lavastusta savotasta tulee 5-10 kertaa työläämpi. Festarilippujen hinnat eivät tosin ole 5-10 kertaa suuremmat. Tällaisia festareita ei kukaan tee ansaintamielessä.

KUUDES JA NELJÄS OLIVAT MAAILMAN MENESTYKSIÄ

Kuutosfestari oli aivan älyttömän hyvä - yksi maailman parhaista. Opettajistamme ja opetettavista aiheista muodostui täydellinen kokoonpano. Mielenkiintoisia tunteja oli niin paljon, että samoja aiheita toivottiin opetettavan seuraavallakin kerralla. Workshoppi- ja bilepaikkamme olivat upeat ja järjestelyt toimivat moitteettomasti. Domilaulajamme bachatakonsertti ja kansainvälisten tähtiemme esitykset kruunasivat onnistuneen festivaalin. Suomella onkin raju rooli näyttää esimerkkiä muulle maailmalle, eikä siellä muualla olla lähelläkään seitsemättä bachatafestaria.

Neljättä bachatafestaria pidettiin yleisesti ottaen erittäin onnistuneena, jopa maailman parhaana. Erityisesti mieleen jäivät erinomaiset opettajat, huikeat esitykset ja tunnelmalliset bileet. Festareilla kaikki osui nappiin ja sunnuntaibileiden testosteronipamaus oli kuin huutomerkki upeiden festareiden perään. Suomen bachatafestarit ovat olleet alusta saakka maailman ykkösfestareiden joukossa ja siinä missä muut opettelevat ensimmäisen tai toisen festarinsa kanssa, meillä mennään vankalla asiantuntemuksella seitsemänteen ja valloitetaan bachatamaailmaa bachatan synnyinmaasta käsin.

Voimme olla syystäkin ylpeitä Suomen bachatafestareista. Meillä ovat vierailleet maailman kiistatta parhaat bachata-opettajat ja jatkossa otamme mukaan myös ne uudet opettajat, jotka ovat nousseet maailman parhaimpien joukkoon. Festareillamme oppii, koska opettajat ehtivät opettamaan asiansa ajan kanssa, maailman suurimmista festareista poiketen. Festarimme ovat saaneet ympäri maailmaa kehuja ja ihailua lämminhenkisyydestään ja uskollisuudesta bachatan syvimmälle olemukselle.

7thlogo
Avelino&Joana
Avelino&Joana
Gabryel&Bego
Sami Häggman
Kizomba Dk
Bachata-festari Bileet Aikataulu Liput Opettajat Sijainti Lisäinfo Levykauppa Järjestäjä
     
In English | Suomi