FESTIVAALIN JÄRJESTÄJÄ

Festarin järjestäjä on Bachatasuurlähettiläs Vesa Parkkari (vesa(at)nabeina.fi) ja hänen tuotanto- ja koulutusyhtiönsä Nabeina Oy. Vesa on ehtinyt käymään 87 valtion ohella useimmissa latinomaissa ja Dominikaanisessa tasavallassakin jo 14 kertaa. Maa, maisemat, kulttuuri, musiikki ja tanssi ovat tulleet sen kautta tutuiksi. Vesa

TUOTANTO- JA
KOULUTUSYHTIÖ NABEINA OY

Nabeina Oy tuottaa kokoillan elokuvaa sekä järjestää kursseja videotekniikasta ja digimediasta.
» Lue lisää
BACHATASUURLÄHETTILÄS ON MYÖS
DJ DOMINICANO RUBIO
Vesa on musiikin suhteen kaikkiruokainen - siis oikeasti - bachatan ja latinomusiikkien lisäksi mieltä hivelee niin suomalainen, intialainen kuin monen muunkin maalainen musiikki, kunhan se on hyvällä maulla valittua. Hän omistaa lähes kaikki bachatat ja tuhansittain muita latino-CD -levyjä, mm. monipuolista salsaa (Kuuba, Kolumbia, Venezuela, Puerto rico, Domi, Jenkki). Dj:nä Dominicano Rubio tunnetaan hyvistä valinnoistaan niin bachata-, salsa-, latino- kuin romanttisissa kynttiläillallisbileissäkin. Dominicano Rubio nähtiinn Djnä Tukholman Valentine's Bachatafestareilla ja kunnia-Dj:nä San Franciscon ensimmäisillä Bachatafestareilla. Seuraavaksi hän suuntaa kohti Liettuan 2nd Bachata Festivaalia.
Bachata-festari Bileet Aikataulu Liput Opettajat Sijainti Lisäinfo Levykauppa Järjestäjä
BACHATASUURLÄHETTILÄS - EL EMBAJADOR DE LA BACHATA
Dominikaanilehdistö nimesi Vesan vuonna 2006 bachatasuurlähettilääksi (El Embajador de la Bachata, Bachata Ambassador), koska hän teki merkittävän kulttuurityön tuodessaan 13-henkisen Yoskar Sarante bachatalivebändin Tampereelle Suomeen. Suurlähettiläs nimen velvoittamana hän on myös tehnyt diplomaattitöitä järjestäessään Bachatatähtiä Euroopan suurlähetystöväen merkittäviin tapahtumiin sekä neuvotellessaan Domien muusikkoliiton, TV-yhtiöiden ja ministeriöiden kanssa kansainvälisistä Bachata-hankkeista.
BACHATASUURLÄHETTILÄS SUORASSA TV-LÄHETYKSESSÄ CANAL 12, SANTO DOMINGO, DOMINIKAANINEN TASAVALTA
Canal 12 juontaja-ankkuri Mani Mendez haastattelee Bachatasuurlähettilästä. Tässä näet puolen tunnin TV-ohjelmasta 14 minuutin lyhennelmän. Suomenkielinen tekstitys tehdään kunhan ehditään. Puolen tunnin espanjankielisen haastattelutiristyksen jälkeen juontaja yllättäen pakottaa Bachatasuurlähettilään tanssimaan. Johan oli kokemus!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Download flash player

YOSKAR SARANTE BACHATAKONSERTTIKIERTUE 4.-5.11.2006

Suurin ja haasteellisin viihdetyömaa on ollut Tampereen kautta aikain (2006 mennessä) suurimman latinomusiikkitapahtuman järjestäminen. Vesa lennätti Dominikaanisesta tasavallasta Yoskar Saranten 13-henkisen Bachatabändin Tampereelle konsertoimaan. Ensimmäinen konsertti oli lauantaina ravintola Komeetassa tanssijoille ja sunnuntaina Tampere talon isossa salissa. Vesa järjesti paikalle kaksi kuorma-autollista valaisu-, äänentoisto- ja lavastustekniikkaa. Viiden kuuluisimman Bachatatähden joukkoon (silloin) kuulunut Yoskar Sarante teki ikimuistoisen keikan, josta yllä myös 3 min traileri.
Yoskar&Vesa