FINLAND 8TH FESTARI ON SIIRRETTY DOMINIKAANISEEN TASAVALTAAN. LISÄTIETOJA ETUSIVULTA JA DR (Dominican Republic 4th Bachata Festival and Dance Adventure January 21-27, 2014) www.domibachata.com sivulta.
7TH FESTARIN LIPUT

Finland 7th Bachata Festival in Tampere June 15-17, 2012 tapahtuman lipuista myytiin yli puolet jo ennen joulua pari-ilmoittautumisesta huolimatta.Nyt voit ilmoittautua yksin tai parin kanssa. Parina osallistut edullisemmin. Yksittäin ilmoittautujana pääset jonoon ja vahvistamme osanottosi sitä mukaan kun saamme yhtä paljon mies&naisilmoittautujia. Pyrimme edelleenkin lähelle tasaparitilannetta. Bilepaikat ovat isoja ja niihin saa lippuja oveltakin. Osta bilepassi, jos et osallistu tunneille. Bilehinnat ovat PE 12€, LA 20€ ja SU 8€. Bilepassilla 5€ säästö.

7th Poster

PERUUTUSEHTOJA KEVENNETÄÄN
Aiempien festareiden peruutusehtoa "lippuja ei missään tilanteessa lunasteta takaisin" lievennetään muotoon "lipun voi lunastaa takaisin vielä kuukautta ennen festaria 50 euron peruutusmaksulla". Sen jälkeen lippuja ei lunastetan takaisin, vaikkakin lipun voi myydä edelleen.
MAKSUTAVAT
Lähetämme lipun tilaajille maksuohjeet. Maksutapoja ovat pankkisiirto, luottokortti ja PayPal.
LIPUT OSTETAAN TÄLLÄ LOMAKKEELLA
Liput ostetaan netin kautta tällä lomakkeella. Jos nettilomake ei jostain syystä toimi, tee varaus lähettämällä lomakkeessa pyydetyt tiedot sähköpostilla tilaisuuden järjestäjälle Bachatasuurlähettiläs Vesa Parkkarille osoitteeseen vesa( a)nabeina.fi.
RYHMÄALENNUKSET
Ota yhteyttä tilaisuuden järjestäjään vesa(at)nabeina.fi
TILAUSVAHVISTUS JA MAKSAMINEN

Lomakkeen lähettämisestä tulee välitön perilletulokuittaus. Heti kun ehdimme, lähetämme maksamisohjeet sähköpostilla. Maksu on suoritettava pankkiin seitsemän päivän sisällä, minkä jälkeen kuittaamme sähköpostilla maksun vastaanotetuksi tai ei-vastaanotetuksi.

7TH FESTARI SUOSITTAA SCANDIC TAMPERE STATION HOTELLIA!!!

ScandicTampereStation
Tampereelle valmistuu toukokuun lopussa upouusi hotelli Scandic Tampere Station. Se on workshoppipaikan vieressä, upouusi, yksi harvoista jossa on tilaa ja saimme siihen alennushinnat 1hh 105€, 2 hh 115€ ja 3hh 135€ per huone per yö ajalle 15-18.6.2012. Näissä hinnoissa on peruutus- ja muutosmahdollisuus (hotellin nettinormivaraukseen ei sisälly peruutusmahdollisuutta). Huonevarauksen alennuskoodi on BNAB150612 ja varaus täältä.

TAMPEREEN HOTELLIT

Nyt kun te osallistujat olette nähneet jo useaan kertaan miten kesäfestarin aikaan Tampereen kaikki hotellit ovat viimeistä huonetta myöden loppuunmyytyjä niin miksi ei voisi varata huonetta vaikkapa jo nyt. Vältttyisit kaikelta viime hetken järkytykseltä. Workshop-paikkaamme lähimpänä olevat hotellit ovat Scandic Tampere Cityn lisäksi Omenahotelli Hämeenkatu 7, Scandic City ja Hotelli Victoria. Omenahotellissa näkyi olevan tilaa toistiseksi vain sunnuntaiyölle.


Bachata-festari Bileet Aikataulu Liput Opettajat Sijainti Lisäinfo Levykauppa Järjestäjä