HELSINKI
Perjantain workshopit ovat Tanssikoulu Baila Bailan tiloissa Helsingissä osoitteessa Eerikinkatu 27. Bachata Welcome Partyn pitopaikka päätetään myöhemmin.
HELSINKI-TAMPERE AUTOLLA
Tässä ajo-ohjeet Hki-Tre Workshop paikalle saakka :-)
TAMPERE WORKSHOP-PAIKKA

Tampereen workshopit (Viikinsaaren tunteja lukuunottamatta) pidetään tanssiseura Hurmion ja Swing Teamin tanssikeskus Swintissä Tampereen Hakametsässä noin 4,7 km keskustasta. Virallinen osoite on Sammon Valtatie 50. Käyttäessäsi Navigaattoria tai Google Mapsia kirjoita osoitteeksi Harankatu 3, Tampere.
» Katso kartta ja ajo-ohjeet

PYSÄKÖINTI JA BUSSIYHTEYDET

Sammonvaltatieltä Harankadulle kääntyessäsi näet Hurmion ja Swingtemin opastekyltit. Kurssipaikan edessä olevat pysäköintipaikat ovat ilmaisia ja niitä on riittävästi. Kurssipaikalle pääset Tampereen keskustasta busseilla 17, 25 ja 27. Bussit ajavat keskustassa Hämeenkatua. Jos tulet junalla, voit nousta busseihin rautatieaseman pysäkiltä Stockmannia vastapäätä. paikallisbussiaikataulut saat TKL:n Reittioppaasta.

TAMPERE:
LAUKONTORI JA VIIKINSAARI

Laukontori on kaksi korttelia keskustorilta Pyhäjärvelle päin. Viikinsaari on saari, jonne pääsee vain laivalla. Google Maps nimeää sen virheellisesti Villilänsaareksi. Katso oheiseen sijaintiin liitetty risteilyvideo.
TAMPERE TEERENPELI
Chillout Party järjestetään Tampereen ydinkeskustassa ravintola Teerenpelissä, Hämeenkatu 25.
» Lue lisää Teerenpelistä
TAMPEREEN SIJAINTIPISTEETNäytä suurempi kartta
Bachata-festari Bileet Aikataulu Liput Opettajat Sijainti Lisäinfo Levykauppa Järjestäjä